Groepstraining vanaf 19 mei!

Groepstraining vanaf 19 mei!

De overheid heeft bepaald dat we vanaf 19 mei weer buiten in groepen mogen trainen. De afgelopen weken zijn we al met buitentrainingen bezig geweest, maar nu mogen we dit weer in een grotere groep gaan doen, zoals vorig jaar.

We zien graag zoveel mogelijk mensen bij de buitentrainingen! Iedereen is welkom, van alle leeftijden! Vrienden, familie, kennissen, neem ze maar mee!
Graag zien we wel dat iedereen zich inschrijft via het reserveringssysteem, dan weten we wat meer over de opkomst.

Onze roadmap:
Voorlopig kun je elke dinsdag om 19:00 een uur trainen. Mocht er behoefte zijn aan meerdere momenten dan gaan we ook op donderdag om 19:00 trainen. De training zal basis zijn en voor iedereen toegankelijk. Mochten we genoeg deelnemers hebben, dan kunnen we de groep splitsen in “basis” en “gevorderden” zodat we het interessant kunnen houden voor onze reeds bestaande leden.
Natuurlijk streven we ernaar om op den duur weer in de dojo te gaan trainen, dus mochten daar ontwikkelingen zijn, dan houden we jullie zeker op de hoogte!

Natuurlijk houden we de Corona regels in acht die hier gepubliceerd staan. Voorafgaand de buitentraining zullen we de deelnemers nogmaals extra attenderen op een aantal punten. Voor deelname aan de training is reservering verplicht. Dit doen we weer via de online methode. Klik hier voor reservering.