Buitentraining vanaf 16 maart!

Buitentraining vanaf 16 maart!

8 Maart 2021 heeft de overheid kenbaar gemaakt dat we in Nederland vanaf 16 maart weer buiten mogen trainen, voor alle leeftijden, met maximaal 4 deelnemers. Met het Corona team hebben we besloten dat we vanaf aankomende dinsdag de buitentrainingen weer gaan hervatten!

In eerste instantie starten we met 2 trainingen van een half uur op dinsdag. Mocht er meer behoefte zijn, dan gaan we kijken naar de mogelijkheden om meer trainingsmomenten te hebben. Vanwege het geringe aantal toegestane deelnemers zullen we ons eerst alleen richten op de leden van de sportschool. Zodra er meer deelnemers per les toegestaan zijn, dan zijn ook mensen van buiten de club weer van harte welkom. Ben je geen lid, maar wil je alsnog mee trainen? Klik dan hier

Natuurlijk houden we de Corona regels in acht die hier gepubliceerd staan. Voorafgaand de buitentraining zullen we de deelnemers nogmaals extra attenderen op een aantal punten. Voor deelname aan de training is reservering verplicht. Dit doen we weer via de online methode. Klik hier voor reservering.